maandag 26 oktober 2015

2016 32 Kg

Bram is nu bijna 8 maanden.
Hij is een puber geworden. Heeft de "cursus beginnende huishond " afgesloten als derde beste. Daarvoor was er nog een wedstrijd met alle klassen en daar werd hij 4 de beste en was goed voor een beker. Zo.....we zijn erg trots op hem.

Gedaan met de fijne vrije wandeling in de avonden. Rondje dorp blijft er over. Ik ga nu 'smiddags met hem door het bos, maar dat is voor Bram niet hetzelfde. Nu rent hij minder en blijft meer bij mij. Alle tanden zijn er. Zijn kiezen zijn mega groot. Hij luistert nog steeds erg goed. Je kunt wel merken dat hij in de puberteid komt. Meer snuffelen, meer plassen horen daar bij.
Zondag kon hij weer eens zwemmen, maar wanneer het diep is gaat hij maar 1 keer, daar is hij nog niet aan gewend. Hij is prachtig om te zien. Krijgt nu wat meer volume.


Dit gebeurd er wanneer Bram de leuke dummy niet durft te halen.was in december. Water was niet zo koud.


Dan kwam Kerst. Hij kwam niet aan de Kerstboom. We hadden een Kerst met z'n drietjes, maar was gezellig. Veel gewandeld.


Ook heeft Bram veel naast gelopen tijdens de middag wandeling. Smorgens loopt hij lekker los.
Ook heeft hij kennis gemaakt met Belle van 14 jaar en Summer van 9.


Oud op Nieuw werd een feestje met zijn 2 nieuwe vriendinnen, maar het bleek dat Belle een 'loopse' geur bij zich draagt en dat had. Het gevolg dat hij de dag erna heel erg overstuur was. Wilde naar haar toe, joelde als een wolf. Na 2,5 dagen was het een beetje gezakt. Jammer, nu wacht ik 10 dagen en dan proberen we het nog eens.Maar dan wel alleen wandelen.

Met zijn broertje Cooper is ook het een en ander gebeurd tijdens de Kerstvakantie.
Hij loopt nu mank en a.s. Donderdag gaat hij naar een arts in Sleewijk. Jacqueline is bang dat het misschien meer is dan een verrekking. Ook woog Cooper 25,5 Kg en Bram 32. De meeste broertjes zaten boven de 30 kilo. 

Dante , die op bezoek zou komen , heeft zijn baasje tegen de grond geduwd met een grote stok. Elleboog en pols in respectivelijk drukverband en gips. 

Die kunnen nu niet komen.


Zo ongeveer zag het Kerstkaartje eruit.Geen opmerkingen:

Een reactie posten